• Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!
  • Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!

The Gene club

Spaar met elke schilderen op nummer set voor korting

 

Het spaarpunten programma van Painting by Gene maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke bestelling die u plaatst ontvangt u spaarpunten.

 

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Wanneer u een account bij ons aanmaakt geeft u dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om u als vaste klant te bedanken.

Hoe kunt u punten sparen met verven op nummer?

U ontvangt op de volgende manier punten:

  • Maak een account aan – Voor het aanmaken van een account bij ons ontvangt u 20 spaarpunten.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief – Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeld op onze nieuwsbrief ontvangt u 20 spaarpunten.
  • Plaats een bestelling — Iedere keer dat u een bestelling bij ons doet zult u hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. Deze punten worden toegevoegd aan uw saldo en dit kunt u inzien in uw account onder het menu spaarpunten. 
  • Plaats een review na uw bestelling - Enkele dagen na uw bestelling ontvangt u van ons een mailtje met de mogelijkheid om een beoordeling in te vullen. Voor het invullen van een beoordeling ontvangt u 2 spaarpunten.

Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die u uitgeeft op onze site. Voor iedere € 1,- die u uitgeeft ontvangt u €0,10 in de vorm van spaarpunten. Één spaarpunt is dus €0,01 cent waard, u krijgt dus totaal 10% extra korting.

Spaarpunten inwisselen

U kunt spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. U kunt de optie 'gebruik mijn spaarpunten' selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Deze optie staat bij de betalings opties op de afrekenpagina. Hier staat ook uw huidige puntensaldo en de waarde in euro's. U kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

U kunt al beginnen met inwisselen vanaf 500 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €5,-. Het maximale aantal spaarpunten wat u kunt verzamelen is 15000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €15,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat u punten heeft ingewisseld.

Uw saldo bekijken

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten blijven onbeperkt houdbaar, ze zijn echter niet overdraagbaar.