• Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!
  • Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!

Landschappen schilderen op nummer

Landschappen schilderen op nummer is een leuke manier om eens te veranderen van schilderijen aan de muur. In plaats van iedere keer een nieuw schilderij kopen bij een woonwinkel, maakt u nu uw eigen schilderij. Een uniek exemplaar dat niemand anders op deze manier heeft hangen.

Kiest u voor landschappen schilderen op nummer of wilt u liever iets heel anders? Op onze website vindt u diverse categorieën met allemaal andere onderwerpen. U heeft dus een ruime keuze. Heeft u de smaak te pakken met schilderen op nummer? Dan kunt u gewoon steeds afwisselen met een ander schilderij.

Schilderen op nummer landschap

Schildert u binnenkort landschappen met schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is een leuke hobby wanneer u houdt van creatief bezig zijn. Tevens is ook leuk om het samen met iemand te doen. Kiest u voor landschappen schilderen met schilderen op nummer en uw gezelschap voor een ander onderwerp? Samen maakt u een mooi schilderij dat u later ook nog als echte eyecatcher aan de muur kunt hangen.

Landschappen schilderen op nummer is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die van creatief bezig zijn houdt. Daarnaast is het ook een leuk cadeau om een schilderij door u geschilderd cadeau te doen voor een speciale gelegenheid.

Hoe werkt schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is niet ingewikkeld, u kiest zelf een schilderij uit dat u mooi vindt. U bestelt het schilderij en u ontvangt thuis een kant en klaar schilderpakket. Dit pakket bevat de volgende spullen:

  • Schilderij met aanwijzingen
  • Verf op basis van acryl
  • Verschillende soorten kwasten zodat u heel precies te werk kunt gaan
  • Een frame om het schilderij in te plaatsen wanneer het af is
  • Attributen om uw schilderij mee op te hangen

Het schilderij bevat allemaal vakjes met uitleg. Hierin staat bijvoorbeeld aangegeven welke kleuren u moet gebruiken om hetzelfde resultaat te krijgen als het voorbeeld schilderij. Met de diverse kwasten kunt u tot in de kleinste details het schilderij naar wens schilderen. Het is dus belangrijk dat u vooraf goed kijkt naar de kleuren in het voorbeeld. Passen deze kleuren ook daadwerkelijk in uw interieur? Kunt u beter voor andere kleuren gaan, dan zijn er nog genoeg andere voorbeelden voor landschappen met schilderen op nummer of andere onderwerpen.

Heeft u uw kant-en-klare pakket ontvangen? Dan kunt u van start gaan met het maken van uw eigen unieke schilderij!

Meer informatie over onze diensten en producten

Bent u geïnteresseerd in het schilderen op nummer en wilt u graag beginnen? U kunt een schilderij uitkiezen op onze website. U ontvangt van ons het kant en klare schilderpakket thuis zodat u van start kunt gaan. Heeft u de smaak te pakken? Maak dan een account aan op onze site zodat u mee kunt sparen voor leuke kortingen bij uw volgende bestelling.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan via info@paintingbygene.nl of telefonisch. Wij helpen u graag verder.