• Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!
  • Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!

Uw eigen kunstwerk met schilderen op nummer op een canvasdoek

Bent u creatief en vindt u het leuk om uw eigen creatieve werk ook zichtbaar neer te zetten of op te hangen? Kent u schilderen op nummer al? Een leuke manier om regelmatig de schilderijen in uw huis te veranderen in iets anders. Schilderen op nummer kan ook op een canvas doek. Op deze manier heeft u een echt schilderij aan de muur hangen.

Schilderen op nummer gemaakt op canvas is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Is er iemand in uw omgeving die een bijzondere gelegenheid te vieren heeft? Maak van hiervan dan een prachtige herinnering door middel van schilderen op nummer op canvas. Zo blijft deze bijzondere gelegenheid er eentje die voor altijd in het zicht kan hangen.

De meest populaire categorieën:

Dieren schilderen op nummer
Film schilderen op nummer

Bekijk alle categorieën

Wat heeft u nodig voor schilderen op nummer met canvas

Wanneer u bij ons een schilderen op nummer op canvas bestelt, ontvangt u van ons een kant en klaar schilderpakket. U kunt dus direct aan de slag. Voordat u het pakket ontvangt, kunt u op de website eerst op zoek naar een categorie die u leuk vindt. Kiest u voor bijvoorbeeld:

Iedere categorie bevat weer andere onderwerpen. Kiest u voor dieren? Dan heeft u een ruime keuze in diersoort. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kudde olifanten, een kleurrijke aap of een prachtig schilderij van een panda. Het is belangrijk dat u niet alleen kijkt naar het dier, maar ook de kleuren die worden gebruikt in het schilderij. Als u namelijk kiest voor de kleurrijke aap, dan is de uitleg in uw pakket ook gebaseerd op de kleuren die u ziet op het voorbeeld van het schilderij.

Het kant en klare pakket bevat alles wat u nodig heeft:

  • Verf
  • Kwasten
  • Frame
  • Attributen om het schilderij op te hangen

Wanneer u dus klaar bent met het schilderen van uw eigen schilderij, dan kunt u het ook meteen ophangen. Schilderen op nummer met canvas is leuk, makkelijk en ontspannen!

Schilderen op nummer met canvas een uniek plaatje

Schilderen op nummer met canvas is leuk om te doen. Het schilderen en focussen op het eindresultaat zorgen ervoor dat u ontspannen bezig bent. Veel mensen zien het dan ook als een nieuwe hobby.

Wanneer u schilderen op nummer met canvas bestelt via onze website dan kunt u ook meedoen aan ons spaarprogramma. Op deze manier spaart u voor korting die u bij uw volgende aankoop weer kunt toepassen.

Heeft u vragen over onze schilderijen of wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u contact op nemen via de mail of telefonisch. Wij helpen u graag verder.