• Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!
  • Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!

Een prachtig schilderij aan de muur met schilderen op nummer bloemen

Bent u toe aan een nieuw schilderij aan de muur en houdt u ervan om lekker zelf aan de slag te gaan? Vindt u het leuk dat een schilderij een eigen verhaal heeft? Kies dan nu voor schilderen op nummer en maak uw eigen verhaal bij uw schilderij.

Schilderen op nummer met bijvoorbeeld bloemen zorgen ervoor dat u altijd een mooi en kleurrijk schilderij aan de muur heeft hangen. Kiest u voor schilderen op nummer met één kleur bloemen of gaat u voor een kleurrijk boeket?

Bekijk onze meest recente bloemencollectie

Schilderen op nummer: bloemen, steden of stilleven

Schilderen op nummer met bijvoorbeeld bloemen is een heerlijke bezigheid waarbij u ook nog eens uw eigen kunstwerk maakt. Houdt u niet zo van bloemen, maar meer van stilleven, steden of personen? Ook dan kunt u kiezen voor schilderen op nummer. Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen schilderen op nummer met bloemen. U kiest zelf de categorie uit en daarna het onderwerp. Houdt u bijvoorbeeld van steden? Dan kunt u kiezen uit Parijs, de prachtige wateren van Venetië of de bruisende stad New York. Het gaat erom dat u iets kiest dat bij u past zodat het een mooie plek kan krijgen in uw woning.

Heeft u een onderwerp gevonden dat bij u past? Kijk dan ook gelijk even goed naar de kleuren. U krijgt namelijk het pakket thuis geleverd en de uitleg is gebaseerd op de kleurencombinatie die u op de voorbeeldfoto ziet. Kiest u voor schilderen op nummer met bloemen en gaat u voor een ontwerp met heel veel kleur? Dan is het wel belangrijk dat dit ook in uw interieur past.

Geef een schilderij cadeau

Naast dat schilderen op nummer een fijne bezigheid is, kan het ook een erg leuk cadeau zijn voor iemand in uw omgeving. Wanneer er iemand ziek is kiezen we vaak voor het versturen van een bloemetje. U kunt er nu ook voor kiezen om schilderen op nummer met bloemen cadeau te doen. Iemand ontvang dat van u een prachtig schilderij met bloemen, een unieker cadeau is er bijna niet.

Kent u iemand die ook heel graag creatief bezig is? Dan is het natuurlijk ook leuk om een kant en klaar schilderpakket cadeau te doen. Kies een onderwerp uit wat bij diegene past, bijvoorbeeld schilderen op nummer met bloemen en laat dit bezorgen.

Meer informatie over onze schilderijen

Wilt u graag meer informatie over onze schilderijen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen met uw vraag. Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.

Wist u dat u bij ons ook kunt sparen voor kortingen op uw volgende bestelling? Dit is onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen. U kunt een account aanmaken op onze website zodat ook u mee spaart.