• Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!
 • Bij ons gewoon achteraf betalen, veilig en vertrouwd!

Met schilderen op nummer uw eigen kunstwerk creëren

Hoe vaak komt u bij iemand thuis en vindt u dat er een mooi kunstwerk aan de muur hangt? Of bent u juist op zoek naar een kunstwerk dat eigenlijk zeldzaam is en bij niemand anders aan de muur hangt? Het leukste aan een kunstwerk is vaak het verhaal erachter. Wanneer u het koopt in een speciale winkel, dan weet de verkoper u vaak de historie van het schilderij te vertellen. Dat maakt het kunstwerk of schilderij nog iets meer bijzonder dan wanneer u ‘gewoon’ een schilderij bij een woonwinkel koopt.

Een schilderij of kunstwerk kopen in een speciale winkel vraagt ook iets van uw budget. Vaak door het verhaal erachter of de naam van de kunstenaar die het gemaakt heeft, betaalt u een behoorlijke prijs. Wilt u graag een bijzonder schilderij aan de muur hangen met een mooi verhaal? Kies dan voor schilderen op nummer.

De meest populaire categorieën:

Dieren schilderen op nummer
Film schilderen op nummer

Bekijk alle categorieën

Schilderen op nummer, is dat iets voor volwassenen?

Bij schilderen op nummer denkt u vast aan die creatieve pakketten die vaak te koop zijn voor kinderen. Een knutselpakket waar bijvoorbeeld een afbeelding van een dier of circusartiest bij zit en een kleine instructie. De kinderen zijn uren zoet en daarna hebben ze een eigen gemaakt kunstwerk.

Schilderen op nummer voor volwassenen is net even iets anders. U maakt namelijk uw eigen schilderij zoals u het graag aan de muur wilt hebben. Met hulp van goede instructies zorgt u ervoor dat het schilderen op nummer een echte eyecatcher wordt voor aan de muur.  Wilt u graag een mooi landschap aan de muur, een bijzonder dier, een persoon of een karakter uit een film? Schilderen op nummer voor volwassenen maakt het allemaal mogelijk.

U bepaalt op deze manier zelf wat er aan de muur komt te hangen en doordat u kiest voor schilderen met nummers, heeft u meteen een kunstwerk met een eigen verhaal. Het nummer schilderen zorgt ervoor dat het uiteindelijke resultaat prachtig wordt. Kies zelf een onderwerp uit dat u wilt gebruiken en maak met nummer verven iets unieks.

Hoe werkt schilderen met nummers?

Op nummer schilderen voor volwassenen klinkt ingewikkeld. Bent u niet zo creatief aangelegd, maar wilt u wel graag zelf iets moois maken? Dan is schilderen op nummer voor volwassenen echt iets voor u.

U kiest eerst een onderwerp dat u graag aan de muur wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende opties, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Dieren
 • Film
 • Landschap
 • Personen
 • Schepen
 • Steden
 • Stilleven

Iedere categorie heeft weer diverse onderwerpen. Onder steden vindt u bijvoorbeeld de Eiffeltoren, New York en Venetië. Kies een onderwerp dat bij u past en wat u graag wilt terugzien in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis. Belangrijk is dat u van tevoren al nadenkt over de kleurencombinaties. Zoals u ze namelijk ziet op de voorbeelden, zo worden ze ook met uitleg en de verfkleuren bij u thuis aangeleverd. Heeft u een kunstwerk gevonden dat past bij uw wensen? Dan kan het schilderen op nummer voor volwassenen beginnen. 

Dit heeft u nodig voor het schilderen op nummer

Verven op nummer is niet iets waar u gelijk uw hele huis voor hoeft om te bouwen. U ontvangt van ons een pakket met alle benodigdheden. Uw pakket bestaat uit:

 • Een doek met aantekeningen voor schilderen op nummer
 • Acrylverf
 • Kwasten
 • Frame
 • Materialen om het kunstwerk op te hangen

Op het doek vindt u aanwijzingen die ervoor zorgen dat het eindresultaat net zo kan worden als het voorbeeld waar u voor heeft gekozen. De aanwijzingen geven aan welke verfkleur u het beste kunt gebruiken en waar de lijnen stoppen zodat u een andere kleur moet gebruiken. Het kant en klare schilderpakket bevat ook verschillende soorten kwasten zodat u voor de grotere stukken de juiste kwast kunt gebruiken, maar voor de fijne lijntjes een andere kwast kunt gebruiken.

U gaat schilderen met acrylverf. Deze verfsoort zorgt ervoor dat de kleuren op uw doek nog beter uit komen waardoor het eindresultaat prachtig is. Bent u klaar met het schilderen op nummer? Dan moet het eerst goed drogen. Zodra het doek droog is, kunt u het frame bevestigen. Uw schilderij is nu klaar om opgehangen te worden.

Verven op nummer, niet alleen leuk voor uzelf maar ook als cadeau

Naast dat het natuurlijk harstikke leuk is om een eigengemaakt schilderij aan de muur thuis te hebben hangen, is verven op nummers voor volwassenen ook leuk om cadeau te geven. Door de vele categorieën en onderwerpen is er altijd wel een schilderij dat past bij die ene persoon die u het cadeau wilt doen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een uniek cadeau voor een bruiloft? Bestel dan een schilderij met het thema huwelijksreis. U schildert op nummer een bestemming waar het bruidspaar is geweest. U geeft dus een cadeau met een eeuwige herinnering.

Kent u iemand die graag bezig is met creatieve dingen zoals schilderen? Dan is verven op nummer voor volwassen ook heel leuk om cadeau te doen. Tegenwoordig is het weer helemaal in om bezig te zijn met creatieve dingen, dus een cadeau als schilderen op nummer is een echte aanrader.

Op nummer schilderen is pure ontspanning

We zijn allemaal druk met ons normale leven. Soms kan het gewoon even lekker zijn om uw focus op iets heel anders te richten dan waar u normaal mee bezig bent. Schilderen op nummer voor volwassenen wordt dan ook vaak gezien als een ontspannende bezigheid. Uw focus ligt enkel en alleen bij het schilderij en zorgen dat het eindresultaat er net zo mooi uitkomt te zien als het voorbeeld.

Doordat u bezig bent met de duidelijke uitleg en u steeds meer resultaat gaat zien, is het een leuke bezigheid om naast uw andere hobby’s te doen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit samen met iemand te doen. Bestel beide een schilderij dat bij u past en geniet lekker van de rust die verven met nummers brengt. Is het schilderij klaar? Dan heeft u beide een mooie herinnering aan een leuke dag.

Bent u inmiddels fan van schilderen op nummer voor volwassenen? Registreer u dan snel op onze website. U kunt dan namelijk meesparen voor korting op een volgende bestelling.

Meer informatie over onze producten

Op onze website vindt u heel veel voorbeelden van diverse onderwerpen. Alle schilderijen die u ziet, kunt u bestellen en zelf aan de slag gaan met schilderen op nummer. Op deze manier kunt u zelf ook zo’n prachtig kunstwerk aan de muur hangen.

Wilt u graag meer informatie over onze schilderijen of wilt u aan de slag met verven op nummer voor volwassenen? Dat kan. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar info@paintingbygene.nl. Een bestelling plaatsen voor schilderen op nummer kan via de website. U ontvangt uw schilderpakket thuis.

Heeft u uw bestelling binnen en valt het toch tegen of kiest u liever een ander onderwerp? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 14 dagen weer retour sturen. U krijgt het volledige bedrag plus de verzendkosten van ons teruggestort.